Kennis in Bedrijf op donderdag 3 maart in Sittard

INSPIREREND SAMEN LEREN EN WERKEN IN COMMUNITIES:
EEN BLIK IN HET HEDEN EN DE TOEKOMST

Communities bij  Zuyd zijn er in vele varianten. Zo kunnen communities inspirerend zijn in bijvoorbeeld het uitwisselen van ervaringen, het verzorgen van gezamenlijke trainingen, het uitnodigen van sprekers, in het realiseren van innovatieve producten of in intervisie. Maar wat maakt communities nu succesvol? Wat werkt wel en wat werkt niet? En wat zijn de mogelijkheden en uitdagingen voor online communities?

Tijdens een rondetafelgesprek met zes ervaringsdeskundigen die allen een prominente rol in hun eigen Zuyd community spelen, zoomen we in op de volgende vragen: Hoe start je een community? Waarover wordt gesproken binnen de communities van Zuyd? Welke aandachtspunten zijn er? Welke tips kunnen we aan elkaar geven?

Als bezoeker krijg je ook de mogelijkheid om actief aan het rondetafelgesprek deel te nemen. Mogen we jou ook verwelkomen? Het rondetafelgesprek vindt plaats op donderdag 3 maart van 15u15 tot 16u00 in ruimte C.101 tijdens het Start Up event (Kennis in Bedrijf) op de Zuyd-locatie Havikstraat 5 Sittard. Wel graag vooraf aanmelden. Onze sessie staat als allerlaatste op de lijst.

Namens de initiatiefgroep,
Marcel van der Klink, lectoraat professionalisering van het onderwijs
Paul Hennissen, lectoraat opleiden in de schoolKiBSittard2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *